Mm...

 

 





Dagens Baileysfakta!



Nu har ju jag varit upptagen med att köpa lägenhet o varit däckad av svinsprutan, men idag kommer tredubber Baileysfakta! Enjoy!



Visste du att det krävs 275 miljoner liter möjlk per år för att underhålla produktionen av Bailey?

Visste du att produktionen av Baileys startade så sent som 1974?

Visste du att det finns fyra olika smaker av Baileys, varav Origianl, Coffee o Mint Chokolate på Systembolaget samt Baileys Creme Caramel på tax free?









Jeeej..!



En svag men lycklig Fröken Sjö rapporterar från Karros soffa att hon nu har en egen, fin och magisk lägenhet att flytta in i på Hammarbyhöjden den första feb! Överlycklig!

Jag har även varit duktig o vaccinerat mig mot svininfluensan... dessvärre har jag frossa, kramper o pulserande smärta i hela kroppen. Trodde folk överdrev när dem gnällde om sprutan... men ack så fel man kan ha! Varje tangenttryckning gör ont... tror dom injecerade fel o faktiskt tryckte in sjukdommen i kroppen på mig... vem vet?









Kanske idag de händer?



Nu börjar de ta form! Bara några bitar till som ska falla på plats för att jag ska få tak över huvudet! Hoppas de går i lås nu!








Dagens Baileysfakta!



Visste du att 25% av Irlands kossor, 40 000 stycken, endast levererar mjölk för tillverkning av Baileys!










Hem Ljuva Hem?



Idag är det budgivning och visning på lite spännande projekt..! Kanske får ett hem ändå?

Missa inte Dagens Baileysfakta senare idag! En minst sagt faschinerande produkt, och smarrig!








Dagens Baileysfakta!



Visste du att det dricks 2000 glas Baileys varje minut, varje dag, året runt - över hela världen?

 









Bostad i STHLM



Lite fundersam dag idag… Varit på visning på en lägenhet på Gullmars, rakt över gatan från Fröken Ks lägenhet. Det är ett helgalet renoveringsobjekt! Läget, avgiften och storleken är perfekt och jag har många vänner i området. Tre tunnelbanelinjer stannar här och det tar tre minuter att gå till stationen!

Perfekt, visst? Problemet är att det var typ 80 pers på visningen… visningen på min lägenhet! Jag och Karro gjorde vårt bästa för att skrämma folk med uttalanden som ”Trist på alla våldtäkter i området”, ”Jag hörde att han dog i vardagsrummet!” och ”Fuktskadorna i hallen kommer bli EXTREMT kostsamma” med mera!

Hoppas det ska räcka för att dem ska låta min lägenhet vara ifred, annars kanske jag ska stifta bekantskap med den trevliga kvinnan på bilden... hon kanske har bra tips på vilka broar man kan sova under...












Tea Time!



Idag har jag och Fröken K städat och gjort det julmysigt här hemma. Sen bestämde vi oss för att gå en sväng på stan för att köpa julklappar... Det blev en klockren klapp inköpt... sen handlade vi bara till oss själva! Hihi!

Efter denna härliga dag på stan med pensionärer som går för långsamt, mammor med barnvagnar som dom helst skickar ut rakt framför fötterna på en och irriterande fjårtisar som gärna bjuder på en go hockeytackling när man råkar gå för nära, så är vi tillbaka hemma i vår (ok Fröken Ks) julmysig lägenhet på Gullmars. (Love Sthlmsträngsel)

Karro blev sugen på te och bestämde sig för att jag också skulle tycka om de. Jag var skeptisk men tänkte att det alltid är så mysigt med folk som dricker te. De verkar så gosigt på nå vis! Smaken var väl sisådär men Fröken K har alltid en tendens att få saker och ting att smaka lite bättre och bli lite roligare!








Nu är det över!



Första veckan på nya jobbet har passerat. En intensiv men väldigt rolig vecka! Mängder av möten, excelark större än Plattan och massor av information och förkortningar att trycka in i huvudet. Tur att jag varit på företaget innan, annars hade jag nog varit i chocktillstånd vid det här laget.

Idag hade vi after work nere i loungen efter en lång arbetsdag. Inte alla som har en fullutrustad åttameters bar på kontoret… jag gillar de! Lägger upp en bild vid ett senare tillfälle.

Avslutade dagen med middag hemma hos Karolina i Solna och en go Idolkväll på soffan med henne och Fröken JT! Kul att se dem igen efter lång tid.


Tack för en trevlig kväll Fröken K!








Dont stop believing!!





Astronomisk framtidsanalys



Vågen
23 september-22 oktober
Optimismen spirar

Året börjar bra. Det finns mycket plats för kärlek och romantik, och en hel del roliga fester blir det också. Du fixar hemma dessutom och utvecklar din kreativitet på alla möjliga sätt. Passa gärna på och skaffa lite nya möbler. Eller måla om en vägg - stor skillnad kan ju åstadkommas med relativt enkla medel!

Ofta känner du en spirande optimism som du också vill förmedla till alla i din omgivning. Det finns många som behöver en extra dos positivt tänkande, speciellt handlar det om någon eller några av dina närmaste släktingar. Du engagerar dig mycket i var och en. Men däremot behöver du inte gå in i bråk och konflikter som folk håller på mest av gammal vana. Du gör störst nytta när du håller dig utanför och ser objektivt på saker och ting.






Looking good!?




Jag har bara en sak att säga... eller tre!



Karro har en flottig dator


och jag är...








Naaaw!



This song
was dedicated to me by Karro!

Tack Fröken K!



BIG DAY!



Första dagen på nya jobbet.  Kunde Inte sova igår så jag råkade snooza en gång för mycket och fick himla brådis i morse… typiskt dumt! …typiskt mig!

Fick i af ett varmt välkomnande med många kramar och givetvis stod det två goodiebags på mitt skrivbord med skojigheter! En Smirnoff, en Gordon gin och en Captain Morgan! I andra påsen stod det en Baileys Original och en Baileys Coffe  med tillhörande Baileysglas.

Har tydligen en tävling på företaget som innefattar att man ska bjuda sina vänner på Baileys på ett påhittigt sätt och ta kort på det! Man bedöms efter hur kreativ man är, hur många som tar del av det och hur man sprider info om varumärket!

JAG SKA VINNA, VILL NI VA MED?







Frisör av guds nåde!



Idag har Evelina på Saints & Sinners tagit hand om mitt hår i tre timmar, ny färg, nya toppar och nya lockar. Jag fick kaffe, massage och många goa skratt! Jag fick också svar på alla mina dumma frågor om barret, vilket är tur för jag är extremt hårhandikappad.

Jag kan varmt rekommendera Evelina på Saints & Sinners på Gamla Brogatan (ett tjejkast från Hötorget)

Nu är jag fin för min första dag på nya jobbet imorgon. Tack Fröken E!




[email protected] / 08-29 81 81




RSS 2.0