El Zlatan!



Jag har förvisso ”spelat” fotboll och jag har tränat knattar i Landslagets Fotbollsskola i två somrar... Jag har dock aldrig haft något större intresse för fotbollen. I ettan på gymnasiet drog vi ihop ett gäng sköna brudar för att träna och spela i Sorunda, mest för skojs skull… trodde vi! Våra tränare satte oss i en serie och vips blev det lite allvarligare.

Vi var väl aldrig särskilt bra men vi kunde i af trösta oss med en magisk seger på Östermalms IP med 1-9 och att vi UTAN TVEKAN var Stockholms snyggaste fotbollslag! Vi hade alltid sjuk roligt och ordnade lätt de bästa lagfesterna! Sjukt dåligt att vi aldrig tog någon lagbild… Många partypinglor var det i vilket fall och vi hade alltid folk (killar) som trogna stammisar på både matcher och träningar. Märkligt?

Jag kollar sällan på fotboll, jag håller på Djurgården som var pinsamt nära Superettan i år och jag har aldrig varit i Malmö… men trots det kan man inte låta bli att vara lite stolt över Zlatan som ikväll avgjorde en av tidernas mest uppmärksammade fotbollsmatcher, El Clasico där Zlatans Barcelona mötte Real Madrid. Efter inhopp och fyra minuters spel rasslade det i nätet och givetvis var det vår egen Zlatan som pillat in den.



…kanske därför han tjänar 12 miljoner euro netto per år? Typiskt dumt att jag skänkte mina fotbollsskor till en klädinsamling i onsdags. Hade kanske varit läge för en nysatsning?





Who the fuck is Fröken Sjö?



Jaa? Jag är ganska vanlig. Go och glad men rätt envis! 

Efter tre år på estet dans på Nynäshamns Gymnasium pluggade jag "kvalificerad försäljning och säljledning" på Nackademin i Stockholm. Jag fick praktik på Diageo där jag var i sammanlagt tjugo veckor och där jag kom i kontakt med Nöjet i Halmstad under ett säljmöte i samband med Club Monday.

Jobbade där under sommaruppehållen i två år och fick efter skolan heltidsanställning som event manager. Arbetade med nattklubbar och konserter på heltid i Halmstad under lite mer än ett år då Diageo fiskade upp mig till Stockholm igen.

Där är vi idag och jag ska nu prova mina vingar som sälj och marknads -koordinator på Diageo från och med första december. Det ska bli väldigt spännande!







Bloggcoachen Fröken S



Nu har jag vänt mig till min väninna Sara för att få råd. Känns skönt att få stöd och coachning i det här läget. Början är ju ändå väldigt viktig för det resterande innehållet i min blogg!

Hur ska man gå till väga för att få den perfekta bloggen? Nedan har jag listat Saras knep för att hålla sig TOP NOTCH i bloggträsket!





Saras What’s HOT and what’s NOT –lista!

  • Lägg upp många bilder på dig själv där det är uppenbart att du håller i kameran
    – Det är så man gör!

  • Håll koll på din research
    – Det är viktigt att vara uppdaterad med andras bloggar! CTRL C - CTRL V!

  • Dagens outfit? ABSOLUT INTE! 
    – Det får du inte ha! Det är UTE!

  • Att lägga upp en bild på vilka underbart snygga och dyra skor du köpt
    – GIVET!

  • Om du träffar en b-kändis på stan kanske du vill ta kort med denne och lägga upp
    – Det går bra!

  • Om du har färgat något av misstag i tvätten
    – Be någon ta en bild när du gör en besviken pose och lägg upp! (Klicka här för exempel)

  • Berätta gärna vad du äter, använd inneord såsom ”coolt ställe” och ”en läcker lunch"
    – GI såklart!

  • Ta även en bild på dig när du sitter vid bordet och en bild på tallriken
    – Detta är ett måste!

  • Det är viktigt att du höjer dina vänner till skyarna. Överdriv gärna!
    – Marknadsföring är A & O, spegla gärna dig själv i deras glans!

  • Berätta om allt tokigt romantiskt din underbart perfekta pojkvän gör för dig
    – Gör han inget romantiskt? Då får du hitta på serru!

  • På krogen ska du se till att vara med på många bilder med champagne
    – Du måste verka viktig… och rik!


Skönt att Sara finns – STORT TACK Fröken S!



Dags att testa det här med BLOGG?



Nytt jobb, ny stad, (OK nygammal stad) och en ny början! Kan det vara mer lägligt att skaffa en sån där blogg?

Jag blev lite "sjugen" när jag bläddrat igenom mängder av sköna bloggar med löjliga bilder och sarkastiska påhitt! När dessutom Karin (hur fungerar det där? Får jag skriva Karin eller måste jag döpa henne till typ Fröken K?) tog steget och i så här gamla dagar skaffat en blogg så vågade jag med! Tack Fröken K! (?) Hmm?!

Nu ska jag installera mig!


RSS 2.0